Content

Hero-hero DotA Kegemaran

Jumaat, 6 Januari 2012
Kalau korang tak tahu, aku memang minat sangat main DotA ni. DotA tu apa? Defense of the Ancient. Aku quote dalam english kat bawah ni. hehehehe. :D
Defense of the Ancients (commonly known as DotA) is a mod for the real-time strategy video game Warcraft III: Reign of Chaos and its expansion, Warcraft III: The Frozen Throne, based on the "Aeon of Strife" map for StarCraft. The objective of the scenario is for each team to destroy the opponents' Ancients, heavily guarded structures at opposing corners of the map. Players use powerful units known as heroes, and are assisted by allied heroes and AI-controlled fighters. As in role-playing games, players level up their heroes and use gold to buy equipment during the mission. - Wikipedia

Jadi semua dah jelas la apa itu DotA. Ada banyak Hero yang boleh dipilih. Dan aku bukannya pandai guna semua hero. Hahahaha. Berikut merupakan beberapa hero yang aku biasa main.

1. Drow Ranger

dota hero

2. Axe

dota hero

3. Zeus

dota hero

4. Lion

dota hero

Dan ada lah lagi 2-3 hero seperti Bloodseeker, Huskar, Troll, dan lain-lain. Malas nak tulis dan upload tahu. LOL. Korang pernah main tak game ni? Macam mana nak main? Semestinya korang kena ada game warcraft la dulu. Kemudian, boleh download peta DotA ni kat getdota.com

Dah jelas? Jom lawan garena! :P

2 ulasan:

haniekunie at: 6 Januari 2012 7:07 PTG berkata...

reti main.. tp setakat tu jela.. mati je yg lebihnye

Pisyek Kumar at: 6 Januari 2012 7:08 PTG berkata...

@hani hahahahahahaa xD

Catat Ulasan

Label

Siapa Suka Pisyek?