Content

Restoran Taman Maju

Sabtu, 7 Januari 2012

Selamat pagi semua! Sebab aku dah nak grad aka meninggalkan Universiti Teknologi PETRONAS yang terchenta ni, aku nak kongsi la sikit antara tempat menarik yang selalu aku dan rakan-rakan lepak. Nanti boleh la budak-budak junior lepak-lepak juga. LOL.

restoran taman maju utp

Ada apa dengan Restoran Taman Maju

Restoran Taman Maju ni merupakan tempat yang selalu aku pegi sarapan. Selalu ke aku pergi restoran ni? Sem ni je yang kerap pun. Sem-sem lepas mana ada. Hahaha. Selalu pergi dengan nash, adib, dqeen, beliamuda, rumate nash, dan beberapa orang lagi yang selalu jugak join, tapi on off. Kejap ada, kejap tak ada. Keh keh keh.

Apa yang best di Restoran Taman Maju

Setakat yang aku pernah makan kat sini, roti dengan teh tarik je la. Tapi budak-budak ni selalu jugak menikmati nasi lemak Restoran Taman Maju ni. Macam sedap. Hehehehe. Aku selalu makan roti bawang atau roti telur atau roti bawang telur. Kat sini juga ada susu lembu segar. Susu dia macam kaler kuning-kuning sikit. Tapi aku tak pernah rasa.

Lokasi Restoran Taman Maju

Kalau korang pergi Taman Maju, restoran ni sebaris dengan Al-Bayan/KFC/Salam. Koordinat Restoran Taman Maju secara tepatnya adalah : 4.365357118089385, 100.97700739867332. Pergh, aku siap bagi koordinat ni. :P

P.s: Apahal adib tu?

8 ulasan:

Syakir Rahman at: 7 Januari 2012 11:23 PG berkata...

hahahaha...muka adib di stu....

syamsid dhuha at: 7 Januari 2012 11:23 PG berkata...

aku nmpak adib !! . hahaha

Pisyek Kumar at: 7 Januari 2012 11:23 PG berkata...

adib failllll!!! :P

Latest: Restoran Taman Maju

adired89 at: 7 Januari 2012 12:37 PTG berkata...

hahahaha.. woihh
nampak sangat la aku makan kat restoran ni.. XD

Safwan Seth at: 7 Januari 2012 2:33 PTG berkata...

lain kali kalau dqeen ade aku follow ( sama kelas SM kot sem ni haha)

Safwan Seth at: 7 Januari 2012 2:35 PTG berkata...

aku selalu je kot makan kat sini dgn rumet dan housemate

Pisyek Kumar at: 7 Januari 2012 3:34 PTG berkata...

@safwan jadah... :P

Zinedine Zaiddin at: 9 Januari 2012 9:16 PG berkata...

xpenah lg try makan kt sini..tengok kedai ni mysterious semacam je. gelap, sempit..hahaha

Catat Ulasan

Label

Siapa Suka Pisyek?